сряда, 2 януари 2013 г.

Нова страница в блога

Здравейте уважаеми читатели на блога Заложни къщи.

От днес стартираме нова страница на блога - Фалшиво злато. С Ваша помощ се надявам да създам най-богатия и пълен каталог на фалшиви златни бижута, като по този начин бъде подпомогната дейността на заложните къщи в страната и се осигури бърз обмен на информация, относно циркулиращите ментета. Не на последно място с това ще бъдат предпазени от изключително неприятни и скъпо струващи грешки самите служители, а и собственици на заложни къщи. Избягването на подобни проблеми спестява много нерви и пари, а последното е от голямо значение за това бизнесът да се развива успешно.

За да бъде реализирана идеята ще помоля четящите блога собственици и служители на заложни къщи да изпращат на пощата ми edoras1980@gmail.com своите снимки с кратко описание на заснетото менте - грамаж, маркировка, защо са се усъмнили и какво са открили вътре в него.

Всяка заложна къща, която изпрати повече от 20 снимки на фалшификати със съответните описания получава правото да бъде представена на страницата на блога в рекламна статия с линк към нейния сайт.  :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар